71 відгук
(067) 685 02 32 / (095) 025 71 88 / (063) 315-81-99
+380 (67) 685-02-32
+380 (95) 025-71-88
+380 (63) 315-81-99
ул. Попудренко, 28, офіс, 7, Київ, Україна
"МИРТЕХСЕРВИС" - торгівельне та касове обладнання
UNISYSTEM Ресторан

UNISYSTEM Ресторан

  • В наявності

Ціну уточнюйте

+380 (67) 685-02-32
Київстар
  • +380 (95) 025-71-88
    Vodafon
  • +380 (63) 315-81-99

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
UNISYSTEM Ресторан
UNISYSTEM РесторанВ наявності
Ціну уточнюйте
+380 (67) 685-02-32
Київстар
  • +380 (95) 025-71-88
    Vodafon
  • +380 (63) 315-81-99
Опис
Інформація для замовлення

При правильному підході, автоматизація роботи ресторану, кафе, фаст-фуду та бару дає вражаючі результати: обсяг виручки може збільшитися на 30-40%. Оптимально підібране обладнання в поєднанні зі спеціалізованим ПЗ забезпечує високу ефективність роботи підприємства, дозволяючи мінімізувати витрати і захистити вкладені інвестиції.

:

Програмний комплекс UNISYSTEM Ресторан здійснює централізований товарний і фінансовий облік підприємства, орієнтований на глобальний контроль руху товару та грошових коштів. Система моніторингу торгового залу дозволяє відслідковувати всі операції по обслуговуванню клієнтів офіціантами.

Схема роботи Програмного комплексу UNISYSTEM Ресторан

Оперативна частина (Front office) UNISYSTEM Ресторан:
  • Забезпечує просте оформлення замовлень офіціантами з одночасною печаткою замовлення на кухні або в барі
  • Дозволяє офіціантові, використовуючи КПК в якості електронного меню, передати замовлення на кухню або в бар, не відходячи від столика клієнта
  • Виконує підрахунок і роздруківку клієнтського рахунку
  • Здійснює автоматичний контроль прийняття і виконання замовлень.
Облікова частина (Back office) UNISYSTEM Ресторан виконує:
  • Облік закупівель, наявності та використання сировини та готової продукції у всіх підрозділах підприємства
  • Багаторівневу пряму і зворотну калькуляцію продукції, списання сировини за нормами витрат
  • Формування відпускних цін на готову продукцію, визначення собівартості страв і прибутковості
  • Контроль клієнтської бази закладу, впровадження дисконтних програм, регулювання системи знижок і націнок
  • Табелювання робочого часу співробітників і контроль розрахунків з персоналом
  • Введення даних на віддалених робочих місцях з подальшим об'єднанням в єдину інформаційну базу.
Переваги впровадження програмного комплексу UNISYSTEM Ресторан:
  • Технологія «Клієнт-Сервер» забезпечує максимальну надійність зберігання даних і високу швидкість їх обробки
  • Єдина база даних дозволяє ефективно вести товарний, виробничий і фінансовий облік, управляти клієнтською базою (програмами лояльності) і взаєморозрахунками з контрагентами, оперативно приймати управлінські рішення
  • Персоніфікація прийнятих замовлень, відмовних позицій на рахунках, сум виторгу дає можливість проаналізувати роботу окремого працівника і всього підрозділу в цілому
  • Диференційовані права доступу дозволяють персоналу користуватися тільки тими функціями програми, які дозволені йому адміністратором
  • Зв'язок клієнтського робочого місця з сервером здійснюється через локальну мережу або Інтернет (для віддалених філій)
  • Система виводу звітів налаштовується за заданими показниками
  • Зрозумілий та зручний інтерфейс не викликає труднощів.

  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner